Vergelijk 2 bouwkundigen in Utrecht
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkeuring Utrecht gezocht?

Bouwtechnische keuring in Utrecht gezocht? Bouwkeuringtarieven.nl helpt u bij het vinden van de goedkoopste bouwkeuring in Utrecht. De bouwkundig experts die door Bouwkeuringtarieven.nl vermeld worden, hebben een passende opleiding gevolgd. U weet dus altijd zeker dat u een echte expert voor de laagste prijs vindt. Een bouwkundige komt altijd ter plaatse voor een bouwtechnische keuring in Utrecht. Het is daarom handig dat de bouwkundige bij u uit de regio komt. Een verplichting is dit echter niet.

Wat kost een bouwkundige keuring Utrecht

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. U kunt dus zelf beslissen hoeveel u uitgeeft aan een bouwkundige keuring. 

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 309,92 € 0,00 € 375,00
2 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Utrecht

Teveel betalen voor een bouwkundig rapport in Utrecht is nooit leuk. Bouwkeuringtarieven.nl zorgt ervoor dat u een goedkoop bouwkundig rapport kunt kiezen. Om een bouwtechnische keuring in Utrecht te laten uitvoeren, kiest u simpelweg de bouwkundige die uw voorkeur heeft. Vul hieronder uw postcode in om te zien welke bouwkundig experts een bouwkundig rapport in Utrecht voor u kunnen maken.