Vergelijk 4 bouwkundigen in Nijmegen
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkundige keuring Nijmegen gezocht?

Bouwtechnische keuring in Nijmegen gezocht? Bouwkeuringtarieven.nl helpt u bij het vinden van de goedkoopste bouwkeuring in Nijmegen. Bouwkundigen van bouwkeuringtarieven.nl zijn altijd aangesloten bij een branchevereniging. U wordt dus altijd voorzien van een professioneel bouwkundig rapport van een echte expert. Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige in de omgeving van Nijmegen, gewoon bij u in de buurt. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina!


Bouwkundige keuring kosten Nijmegen

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. U kunt dus zelf beslissen hoeveel u uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Nijmegen!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 288,43 € 0,00 € 349,00
2 € 289,26 € 0,00 € 350,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Nijmegen

Een bouwkundig rapport geeft inzicht in de bouwkundige staat van uw woning. U ontvangt het bouwkundig rapport na afloop van de bouwkundige keuring. De bouwkundige verwerkt zijn bevindingen, geeft aanbevelingen en specificeert schadeposten. Met een bouwkundig rapport van uw woning in Nijmegen voldoet u aan uw onderzoeksplicht.

Vind direct de goedkoopste bouwkundige in Nijmegen Vergelijk nu!