Vergelijk 4 bouwkundigen in Assen
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkundige keuring Assen gezocht?

Op zoek naar een bouwtechnische keuring in Assen? Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt u het goedkoopste tarief voor een bouwkeuring in Assen. De bouwkundig experts die door Bouwkeuringtarieven.nl vermeld worden, hebben een passende opleiding gevolgd. U weet dus altijd zeker dat u een echte expert voor de laagste prijs vindt. Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige in de omgeving van Assen, gewoon bij u in de buurt. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina!


Bouwkundige keuring kosten Assen

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. U kunt dus zelf beslissen hoeveel u uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Assen!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 268,60 € 0,00 € 325,01
2 € 289,26 € 0,00 € 350,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Assen

Een bouwkundig rapport geeft inzicht in de bouwkundige staat van uw woning. U ontvangt het bouwkundig rapport na afloop van de bouwkundige keuring. De bouwkundige verwerkt zijn bevindingen, geeft aanbevelingen en specificeert schadeposten. Met een bouwkundig rapport van uw woning in Assen voldoet u aan uw onderzoeksplicht.

Vind direct de goedkoopste bouwkundige in Assen Vergelijk nu!