Vergelijk de bouwkundige tarieven
90% van de bouwkundige-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Contact binnen 1 dag

U wilt graag snel een bouwkundige keuring regelen. Wellicht heeft u de bouwkundige keuring als ontbindende voorwaarde en moet u binnen de wettelijke bedenktijd een bouwkeuring laten uitvoeren. Welke reden u ook heeft voor een bouwtechnische keuring, het is altijd fijn om alles snel geregeld te hebben. De bouwkundigen van bouwkeuringtarieven.nl begrijpen dit en hebben al binnen een dag contact met u!

Tijd verliezen is in het geval van een bouwkundige keuring vervelend. Binnen een dag neemt de bouwkundig expert contact met u op. Jullie plannen dan samen de afspraak in, dus dit is dezelfde (werk)dag nog geregeld. Zo weet u direct waar u aan toe bent. 

De bouwkundige keuring van uw woning kost op deze manier niet onnodig veel tijd. De snelste manier om aan uw onderzoeksplicht te voldoen, is het laten uitvoeren van een bouwkundige meeloopkeuring. Hier wordt namelijk geen bouwkundig rapport bij opgemaakt. U heeft wel de mogelijkheid om de constateringen van de bouwkundige te noteren. Wilt u een bouwkundig rapport ontvangen? Ook hieraan verspillen de bouwkundigen van bouwkeuringtarieven.nl geen tijd. 

Wilt u eenvoudig en snel een bouwkunidge keuring regelen? Via bouwkeuringtarieven.nl vergelijkt u de bouwkundigen bij u in de buurt en heeft u alles binnen mum van tijd geregeld!